Despre noi

                SC PRODUSE INDUSTRIALE TRANSILVANIA SRL , vă așteaptă cu o gamă largă de produse industriale din domeniul pneumatic , hidraulic și electric .

                Promovăm o atitudine responsabilă,eficientă și construită pe dezideratul încrederii față de clienții și colaboratorii noștri .

Calitatea produselor noastre,flexibilitatea și capacitatea de adaptare la necesitățile specifice ale clienților ne recomandă.
                Valorile în care credem influențează modul în care acționăm :
RESPONSABILITATE, PROFESIONALISM,CORECTITUDINE,RESPECT,FLEXIBILITATE,PERFORMANȚĂ,INTEGRITATE MORALA.

CONDITII GENERALE DE RETUR  :

- Termenul de retur pentru marfa din stocul local este de maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii marfii si se percepe un cost minim aplicat la valoarea marfurilor returnate , de 5% din valoarea lor fara TVA.
- Nu se accepta returnarea pieselor aduse de la furnizorii externi si a pieselor produse local, indiferent de momentul solicitarii.
- Nu se accepta returnarea marfurilor cu referinta la facturi mai vechi de 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor .

Daca marfa returnata nu indeplineste conditiile de retur, aceasta va fi refuzata si veti primi un formular de retur refuzat ca dovada a acestui lucru .

Factura de storno va fi emisa in termen de maxim 3 ( trei ) zile lucratoare si transmisa catre dvs. pe e-mail .

Va multumim !